در دیدار مدیرعامل شرکت گردشگری و تفریحی میلاد تهران با سفیر جدید هند، زمینه‌های توسعه همکاری‌های فرهنگی، گردشگری و اقتصادی دو کشور و استفاده از ظرفیت‌های برج میلاد برای برگزاری رویدادهای مشترک بررسی شد.

بازدید سفیر هند از برج میلاد

به گزارش همشهری آنلاین - عباس حیدری، مدیرعامل شرکت گردشگری و تفریحی میلاد تهران، روز ۱۲ آبان‌ماه در دیدار با ویشوش نگی، سفیر جدید هند در ایران، درباره ظرفیت‌های مشترک دو کشور برای توسعه همکاری‌های فرهنگی، گردشگری و اقتصادی و برگزاری رویدادهای مشترک گفت‌وگو کرد.

حیدری در این دیدار با تأکید بر آمادگی کامل این مجموعه برای توسعه تعاملات دوجانبه گفت: ظرفیت‌های مشترک ایران و هند برای گسترش همکاری‌های فرهنگی، گردشگری و اقتصادی و برگزاری رویدادهای مشترک در شرکت گردشگری و تفریحی میلاد فراهم است و ما آمادگی کامل خود را در این زمینه اعلام می‌کنیم.

در این دیدار، طرفین ضمن تأکید بر اشتراکات تاریخی و تمدنی دو کشور، درباره توسعه تعاملات دوجانبه و بهره‌گیری از ظرفیت‌های فرهنگی، گردشگری و اقتصادی تهران و هند به بحث و تبادل نظر پرداختند.

آمادگی شرکت گردشگری و تفریحی میلاد برای همکاری با هند

حیدری در این دیدار ضمن خوشامدگویی به سفیر هند، با اشاره به ظرفیت‌های گسترده مجموعه برج میلاد و معرفی امکانات این مجموعه برای توسعه همکاری‌های بین‌المللی گفت: «شرکت گردشگری و تفریحی میلاد تهران آمادگی دارد در حوزه‌های فرهنگی، گردشگری و تفریحی با کشور هند تعامل و همکاری داشته باشد و زمینه‌های مشترکی را برای برگزاری برنامه‌ها و رویدادهای مختلف فراهم کند.»

وی با اشاره به تغییر مأموریت برج میلاد و تبدیل این مجموعه به شرکت گردشگری و تفریحی تهران افزود: «با توجه به رویکرد جدید، دامنه همکاری‌ها می‌تواند فراتر از مجموعه برج میلاد تعریف شود و ظرفیت‌های گردشگری، تاریخی و فرهنگی کلان‌شهر تهران نیز در مسیر توسعه تعاملات با کشور هند مورد استفاده قرار گیرد.»

مدیرعامل شرکت گردشگری و تفریحی میلاد تهران، با تأکید بر اشتراکات عمیق فرهنگی و تاریخی ایران و هند تصریح کرد: «دو کشور از گذشته‌های دور از پیوندهای تمدنی و فرهنگی برخوردار بوده‌اند و در سال‌های اخیر نیز نمونه‌هایی از همکاری‌های مشترک در حوزه فرهنگ و سینما شکل گرفته است. بر همین اساس، ما آمادگی خود را برای گسترش همکاری‌ها با کشور دوست و همسایه، هند، اعلام می‌کنیم و از حضور گردشگران هندی و آشنایی آنان با جاذبه‌ها و ظرفیت‌های گردشگری تهران استقبال می‌کنیم.»

ظرفیت‌های برج میلاد برای میزبانی از رویدادهای بین‌المللی

حیدری در ادامه با معرفی ظرفیت‌های برج میلاد خاطرنشان کرد: «این مجموعه علاوه بر برخورداری از سازه‌ای شاخص و کارکردهای مخابراتی، دارای فضاهای متنوعی برای میزبانی از رویدادهای فرهنگی، تجاری و بین‌المللی است. مرکز همایش‌های برج میلاد و سایر فضاهای پیرامونی این مجموعه در طول سال میزبان برنامه‌ها و رویدادهای متعددی است که می‌توان از این ظرفیت‌ها برای توسعه همکاری‌های مشترک بهره گرفت.»

برج میلاد نمادی از چهره مدرن تهران است

در ادامه این دیدار، ویشوش نگی، سفیر جدید هند در ایران، نیز با ابراز خرسندی از حضور در مجموعه برج میلاد گفت: «بسیار خوشحالم که فرصت بازدید از این نماد مدرنیته تهران و دیدار و گفت‌وگو با مدیران این مجموعه را پیدا کرده‌ام. یکی از مسئولیت‌های من به‌عنوان سفیر، شناسایی و ارزیابی ظرفیت‌های اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی دو کشور برای فراهم کردن زمینه همکاری‌های بیشتر است.»

وی ادامه داد: «این مجموعه نمادی از چهره مدرن و توسعه‌یافته تهران است که شهروندان هندی آشنایی چندانی با این وجهه از ایران و تهران ندارند. ایران و هند دو کشور با تمدن و تاریخ کهن هستند که از گذشته‌های دور، از طریق جاده ابریشم، روابط تاریخی و تجاری گسترده‌ای داشته‌اند. پیوندهای فرهنگی و تاریخی فراوانی میان دو ملت وجود دارد که می‌تواند زمینه‌ساز توسعه همکاری‌های امروز نیز باشد.»

سفیر هند با اشاره به ضرورت معرفی ظرفیت‌های نوین ایران به مردم کشورش، توضیحات خود را این‌گونه تکمیل کرد: «شاید بسیاری از مردم هند هنوز با جلوه‌های مدرن و پیشرفته ایران آشنایی کافی نداشته باشند. برج میلاد نمادی از این چهره مدرن ایران است و ما علاقه‌مندیم چنین ظرفیت‌هایی را نیز به مردم کشور خود معرفی کنیم.»

تأکید سفیر هند بر همکاری‌های تجاری و اقتصادی

نگی همچنین با تأکید بر ظرفیت‌های تجاری و اقتصادی شرکت گردشگری و تفریحی میلاد تهران گفت: «به اعتقاد من، فرصت‌های مناسبی برای همکاری تجاری و اقتصادی در این مجموعه وجود دارد. تیم‌های کارشناسی دو طرف می‌توانند با بررسی ظرفیت‌ها و امکانات موجود، زمینه همکاری در برگزاری رویدادهای فرهنگی و تجاری را فراهم کنند و از توانمندی‌های برج میلاد در این زمینه بهره ببرند.»

سفیر هند در بخش دیگری از این دیدار، با اشاره به برنامه‌های فرهنگی پیش‌روی این کشور، پیشنهادهایی برای استفاده از ظرفیت برج میلاد در میزبانی از رویدادهای فرهنگی هند مطرح کرد.

وی با اشاره به برگزاری روز ملی هند در ۲۶ ژانویه و برنامه‌ریزی برای برگزاری فستیوال بالیوود در ماه دسامبر گفت: «امیدوارم این تعامل و همکاری به سمت‌وسویی برود که ما بتوانیم از ظرفیت برج میلاد در برگزاری این دو رویداد استفاده کنیم.»

ویشوش نگی پس از این دیدار از بخش‌های مختلف برج میلاد، از جمله مرکز همایش‌ها و طبقات سازه رأس شامل موزه مشاهیر، سکوی دید باز، موزه شهرداری و گنبد آسمان بازدید کرد.

کد خبر 1083170
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار شهردارى

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha